skeelerteam
 
Printen
« Terug naar artikel overzicht

Tacx i Vortex trainner

Tacx i Vortex trainner

Artikel nr: 12
Prijs van: € 499,00(incl. btw)
Voor: € 349,00(incl. btw)
Btw: 21%

Type:
x Voeg artikel toe aan winklemandje
Omschrijving:

acx i-Vortex T2170

Met deze fietstrainer en ergotrainer ineen wordt het indoor trainen ontzettend leuk. Het biedt de mogelijkheid om meerdere standaard trainingsprogramma's af te werken, maar ook om in maar liefst acht virtuele werelden tegen computergestuurde tegenstanders te rijden. Hij voegt daarmee het nodige entertainment toe aan het soms eentonige trainen. Het is wel vereist dat de Tacx dan wordt aangesloten op netvoeding. De fietstrainer kan ook stand-alone worden gebruikt om puur en geconcentreerd op de ergotrainer uw trainingsuren te maken.

Display

Het goed af te lezen display wordt simpelweg op het stuur van uw racefiets vastgemaakt. Het scherm biedt alle informatie over snelheid, tijd en cardio die u van een geavanceerde trainer mag verwachten. Daarnaast stelt hij u in staat om programma's en intensiteit naar wens in te stellen. Dankzij de ANT+ Dongle wordt er draadloos gecommuniceerd tussen het bedieningspaneel, de laptop en de elektromagnetische rem bij het vliegwiel. 

Software

De Tacx i-Vortex T2170 wordt geleverd met het volgende software-pakket: Tacx Trainer 4 Basic bevat twee prachtig vormgegeven Virtual Reality terreinen: het Valeggio wegterrein in Italië en de wielerbaan (Velodrome). Zo kunt u zich op perfecte wijze voorbereiden op wielerwedstrijden of lange fietstochten. 

Onderdelen

De fietstrainer wordt geleverd inclusief een Skyliner voorwielsteun waar u het voorwiel stevig in vastzet. Het achterwiel wordt rondom de achteras vastgezet in het frame van de trainer tegen het vliegwiel aan. Dit twee kilo wegende vliegwiel wordt automatisch afgeremd middels de elektromagnetische rem bestaande uit acht magneten. De maximale weerstand die de Tacx fietstrainer produceren kan is 950 Watt. 

Brouwerijstraat 14 - 4501 CP Oostburg - 0117-452440 - info@cijsouwoostburg.nl

Website realisatie : Ultility.nl Logo Ultility.nl