skeelerteam
 

Service


Service en garantie die u verwacht !

Wij garanderen u goede producten die waar voor u geld bieden. U vindt bij ons wat u zoekt en dat is een prettig gevoel. Wij hebben de kennis en ervaring om u de in de juiste keuze te begeleiden.Wij stellen hoge eisen aan de mensen die onze bedrijfsnaam vertegenwoordigen en dat merkt u.
Wat u wilt  is het belangrijkste wat telt!


Leenfiets bij reparatie !
Kan uw fiets niet direct worden gerepareerd geen nood wij stellen u indien gewenst een gratis leenfiets ter beschikking.


Voor aankoop van een fiets  gratis proefrit !
Wij haasten ons niet u iets te verkopen maar laten u in alle rust het assortiment bekijken. Wenst u een proefrit dan is dat geen probleem want zo weet u pas of u de juiste keuze maakt.


Gratis eerste servicebeurt voor uw nieuwe fiets !
Een nieuwe fiets moet altijd nieuw blijven onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhouds beurt na 750 km of 3-6 maanden geheel gratis aanbieden.
1 of  2 jaar later bieden wij u een kleine of grote onderhoudsbeurt aan tegen een betaalbaar bedrag zodat ue fiets fiets minimaal 2 of 3 jaar bij ons in onderhoud is en u zorgeloos kunt blijven fietsen.


Niet goed..............kom gerust terug !
Bent u niet tevreden over uw aankoop of reparatie kom gerust terug. Wij luisteren naar uw klacht en lossen het in goed overleg met u op.


Quick service voor kleine reparaties !
Indien mogelijk lossen wij een kleine reparatie snel en ter plekke voor u op. Dit kan terwijl u wacht .

Dus zo ziet u maar weer SERVICE BIJ CIJSOUW OOSTBURG eindigd niet bij de deur!!!! 

 

Brouwerijstraat 14 - 4501 CP Oostburg - 0117-452440 - info@cijsouwoostburg.nl

Website realisatie : Ultility.nl Logo Ultility.nl